Alejandro-header

Alejandro, Alejandro, Alejandro og...

Historien om Alejandro starter i byen Logroño, der er hovedstaden i den spanske region Rioja. Her åbnede bedstefar Alejandro sin lille slagterbutik, der efter kort tid blev en stor succes. Faktisk blev der så stor efterspørgsel på hans håndlavede chorizoer, at hans fem børnebørn besluttede sig for at træde ind og hjælpe til. Sådan blev familiefirmaet Embutidos Alejandro skabt i 1987.

Traditionen foreskriver, at den førstefødte dreng i familien hedder Alejandro, og i nogle tilfælde døbes den ikke-førstefødte søn også Alejandro. Med mange drengebørn i familien, der også selv på et tidspunkt har fået sønner, består familien nu af et kæmpe antal af Alejandroer, så fremtiden er sikret!

Familiefirmaet fremstiller en lang række håndværksmæssige chorizo-typer, uden at miste hverken tålmodigheden eller smagen for tradition. Råvarerne er helt naturlige – grisene går frit og fodres med friske grøntsager og hvede, og der kommer hverken tilsætningsstoffer, farve eller konserveringsmidler i produkterne. Det kan smages!

Se vores store udvalg af Alejandro-produkter her

Klik her for at læse mere om Alejandro