Fernando

Fernando Garcia - Salgskonsulent

Kontor: 48 47 55 11 | Mobil: 40 14 02 27 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fernando blev ansat som salgskonsulent hos os i 2014. Hans karriere i restaurationsbranchen startede som opvasker i den lokale golfklub, hvor kokken hurtigt overlod det til Fernando at stå for personalemaden, og siden også for maden til klubbens gæster. Efter handelsskolen fik Fernando en læreplads i golfklubben, og blev senere udlært fra Café Victor. Interessen for mad havde han også med hjemmefra, hvor hans spanske far og danske mor gennem hans opvækst gik meget op i madlavning. Fernando har mange års erfaring som kok og køkkenchef hos både restauranter og kantiner, og har derfor også stor viden om både vores produkter og kundernes behov.

Favoritprodukt: "Lækker skinke og en kold øl er indbegrebet af mine mange ferier i Spanien. Jeg er simpelthen forelsket i skinke, især sortfodsskinken fra 5J (varenummer E68) . Jeg er dybt afhængig. Det er meget simpelt, faktisk. Jeg kan ikke få nok!"