Morten lager

Morten Herskind - Lagermedarbejder

Lagerets direkte nummer: 82 30 60 31

Morten Herskind kom til C & E Gastro-Import i efteråret 2017 – først som vikar på lageret, og i oktober blev han så en fast del af lagerteamet. Morten er 34 år og har en del erfaring fra lignende jobs, bl.a. har han tidligere været syv år i en belysningsvirksomhed, både som logistikmedarbejder - og chef. Men han fandt sig hurtigt godt til rette blandt vores hylder, hvor der med hans egne ord er ”liv i den og godt gang i den."
Morten er ikke fanatisk hvad angår mad, men går en del op i økologi og gode råvarer, især nu hvor han lige er blevet far for første gang. Morten er ikke så glad for ost, men han har allerede fundet et par andre favoritter i sortimentet med input fra lagerkollegaen Michael Jensen, som synes, at Morten skulle ”udvide sin smagshorisont."

Det har resulteret i, at det nu lyder sådan fra Morten: ”Jeg kan også godt anbefale mini foie gras med espelette. Jeg havde aldrig smagt foie gras før jeg kom til Gastro-Import, men vi smagte den forleden på et par Mini-Lingue som en lille snack. Det var lækkert!”