Olivenolie-header

Om os

C & E Gastro-Import har 30 års erfaring med at importere gourmetspecialiteter fra mange forskellige lande, med hovedvægt på middelhavsområdet, som vi sælger til Skandinaviens førende restauranter, kantiner, supermarkeder og delikatessebutikker.

Firmaet blev grundlagt i 1988, og er i dag veletableret i både Danmark, Sverige og Norge med selvstændige afdelinger.

Vi er cirka 50 mennesker beskæftiget i de tre lande med at servicere vore kunder, fastholde kvaliteten på produkterne og hele tiden forkæle dem med en stadig strøm af nye og spændende kvalitetsdelikatesser.

Vi har mere end 1000 produkter, der udelukkende kommer fra leverandører, der stadig tror på, at godt håndværk og friske råvarer giver det bedste resultat. Du finder derfor en række specialiteter hos os, som du ikke finder andre steder.

Kvaliteten er det vigtigste parameter for os, og vi er i konstant dialog med vores kunder, så vi kan imødekomme deres krav og ønsker om nye eller særlige produkter. Jagten på kvalitet og respekten for råvarerne er en evig mission for os!

Bemærk venligst: Da vi er en grossistvirksomhed, sælger vi IKKE varer direkte til private kunder. Vi henvender os kun til professionelle brugere som restauranter, cafeer, specialbutikker og kantiner. Som pivatperson kan du købe nogle af vores varer i en del specialbutikker, netshops og kvalitetsbevidste supermarkeder rundt om i Danmark. Hvis der er noget, du har kastet din kærlighed på, er du velkommen til at spørge din lokale ostehandler/delikatessebutik/slagter, om de vil købe det hjem til dig.