Rune

Rune Bjerregaard Jørgsensen - Salgskonsulent

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Mobil +45 2331 9861

Rune Bjerregaard Jørgensen startede hos Gastro-Import i januar 2017. Han tager bl.a imod ordrer, følger op på en række kantinekunder og står for de mange markedsdage, vi holder ude af huset. Runes baggrund som kok betyder, at han kender alle vores produkter godt og har lang erfaring med at bruge dem, og det er en stor fordel, når han skal sælge og give råd og tips.
Da Rune kom hjem fra de første kundebesøg var han vildt begejstret, fordi han mødte en masse gamle bekendte ude i de forskellige kantiner - mange af dem har enten været hans elever eller kolleger før.
Rune blev udlært i Remmen-koncernen, har bl.a. været på Le Sommelier og Skt. Petri, og har senest arbejdet som souschef i forskellige kantiner. Men nu er det Gastro-Import, det handler om, og her har Rune kun én bekymring: ”Alle folk siger til mig, at jeg garanteret bliver fed af at arbejde her!”

Yndlingsprodukt: ”Jeg synes, det hele er vildt lækkert! Alle i verden elsker jo Iberico Bellota og trøffelpecorino, så jeg vil hellere fremhæve crema di lardo (varenummer 14), som jeg bruger som base og smagsgiver i f.eks. pasta i stedet for smør. Og skovhonningen (varenummer 985) smager vildt godt. Den smager og dufter af det, der står på etiketten: Lavendel.”