Fourme d'Ambert AOP 2,2 kg

F132
Fantastisk mild og cremet blåskimmel på upasteuriseret komælk fra den lokale mejerisammenslutning Livradois i Auvergne. Den produceres i bjergområder, hvor de varme somre og lange kolde vintre giver den en særlig rustik smag og en herlig aroma. Typisk lagret i 2 måneder. Navnet fourme kommer fra det latinske forma, der betyder form eller figur, og Ambert er byen i Auvergne.
Fakta
OprindelseslandFrankrig
Nettovægt2,19
EnhedKilo
Antal pr. kolli 2
Kolli pr. lag 10
Lag pr. palle 10
EAN-nummer2328048000003
Opbevares på køl Ja
Ingredienser
Termiseret (lavere temperatur end pasteurisering) koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur, Penicilium Roqueforti.
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Allergener Ja
Næringsværdi
Energi (Kj/100g)1486
Energi (Kcal/100g)358
Fedt30
Heraf mættede fedtsyrer20
Kulhydrater1,1
Heraf sukkerarter0,5
Protein21
Næringsværdi
Salt2,3