Reblochon Fermier AOP 450 g

F162
Reblochon er en traditionel rødkitost på komælk fra Savoie i de franske alper. Den lagres i naturlige grotter i 1000 til 1800 meters højde, og der produceres ca. 17000 tons om året. Ud af dem laves kun 3000 fermier, hvor resten er fruitier. Forskellen er, at fermier laves af råmælk fra en enkelt gårds bestand, mens fruitier er råmælk fra flere gårde. Denne løb med sølv ved Mondial du Fromage 2021.
Fakta
OprindelseslandFrankrig
Nettovægt0,45
EnhedKilo
Antal pr. kolli 6
Kolli pr. lag 10
Lag pr. palle 10
Opbevares på køl Ja
Ingredienser
RåMÆLK fra ko, salt, mælkeenzymer, osteløbe. Fedt: 25-30%, i tørstof:45%
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Allergener Ja
Næringsværdi
Energi (Kj/100g)1350
Energi (Kcal/100g)325
Fedt30
Heraf mættede fedtsyrer16,9
Protein27
Salt1