Bottarga 170 g

410
Bottarga er en italiensk delikatesse fra de sydlige kystområder samt Sardinien og Sicilien. Det kan spores 3000 år tilbage i tiden og laves af rogn fra multe. Rognen ”masseres” i hånden for at fjerne luftlommer, hvorefter det tørres og hærdes i havsalt uden konserverings- eller tilsætningsstoffer. Højt proteinindhold og mange Omega 3-fedtsyrer. Signifikant, kraftig umami.
Fakta
OprindelseslandItalien
Nettovægt0,15
EnhedKilo
Antal pr. kolli 30
Opbevares på køl Ja
Ingredienser
Ingredienser Tørrede multeæg (FISK) (mugil cephalus), havsalt.
Allergentype Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Næringsværdi
Energi (Kj/100g)1578
Energi (Kcal/100g)377
Fedt24
Heraf mættede fedtsyrer6
Protein40
Salt4