Ansjoser i olivenolie og chili 95 g

413
Lækre ansjosfileter i god olivenolie tilsat et varmt pikant strejf af chili. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede. Drænet vægt 53 g
Fakta
VaremærkeTalatta
OprindelseslandItalien
Nettovægt0,095
Drænet vægt i kilo0,053
EnhedStk.
Antal pr. kolli 24
Kolli pr. lag 20
Lag pr. palle 12
EAN-nummer8010807001096
Opbevares på køl Ja
Ingredienser
ANSJOSfileter (Engraulis encrasicolus), olivenolie, chili, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbning: opbevares i køleskab max 7 dage (ansjoser dækket af olie)
Allergentype Spor af nødder,Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Næringsværdi
Energi (Kj/100g)996
Energi (Kcal/100g)238
Fedt13,6
Heraf mættede fedtsyrer1,6
Kulhydrater0,8
Næringsværdi
Heraf sukkerarter0,1
Protein29
Salt6,5