Pasta di Acciughe 60 g

417
Hele vejen fra hav til færdigt produkt håndterer det sicilianske familiefirma Talatta deres ansjoser på traditionel håndværksmaner, som de lokale fiskere har gjort det i århundreder. Indenfor 24 timer fra fangst, vaskes og renses ansjoserne, før de lagres i havsalt i op til 12 måneder. Til slut håndfileteres de og køres til pasta sammen med olivenolie.
Fakta
OprindelseslandItalien
Nettovægt0,06
EnhedStk.
Antal pr. kolli 48
Kolli pr. lag 20
Lag pr. palle 8
EAN-nummer878266000511
Opbevares på køl Ja
Ingredienser
Ansjoser (FISK), olivenolie, salt, naturlige aromastoffer. FAO Fiskezone: FAO 37 (fisketmetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab max 15 dage
Allergentype Nødder,Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Næringsværdi
Energi (Kj/100g)998
Energi (Kcal/100g)239
Fedt15
Heraf mættede fedtsyrer1,9
Kulhydrater0,1
Protein25
Salt6