Capocollo Cinta Senese ØKO 1,6 kg

2089
Traditionel toscansk specialitet også kendt som coppa. Typisk har capocollo dog et kraftigere strejf af grovkværnet peber end coppa. Man bruger grisens nakkefilet til coppa og capocollo, og denne fra økologiske Savigni i Toscana er lavet på Cinta Senese-svin. Cinta Senese-racen lever frit og er en af de mest velsmagende med sit mørke marmorerede kød.
Fakta
VaremærkeSavigni
OprindelseslandItalien
Nettovægt1,6
EnhedKilo
Antal pr. kolli 10
Opbevares på køl Ja
Ingredienser
Svinekød*, salt fra Cervia, sort peber*, kanel*, hvidløg*. * økologisk oprindelse Kan indeholde spor af nitrit og nitrat.
Allergener Nej
Næringsværdi
Energi (Kj/100g)1676
Energi (Kcal/100g)401
Fedt31,6
Heraf mættede fedtsyrer11,8
Protein28,6
Salt4,9