Lomo de Ibérico Bellota 80 g

E621
Lomo lavet på sortfodsgris opvokset i frihed på La Dehesa i Jabugo. Svinekam modnet i ca. 90 dage og krydret med salt, paprika og lidt hvidløg. Capa Negra har egen besætning af sortfodsgrise i Jabugo og arbejder tæt sammen med bl.a. Michelinkokken Martín Berasategui, som selv bruger Capa Negra-produkterne på egne restauranter. Mørt, saftigt og smagfuldt stykke spansk charcuteri.
Fakta
VaremærkeCapa Negra
OprindelseslandSpanien
Nettovægt0,08
EnhedStk.
Antal pr. kolli 30
Kolli pr. lag 12
Lag pr. palle 5
EAN-nummer8436034854340
Opbevares på køl Ja
Ingredienser
Svinekød af Iberico gris, salt, krydderier (pimentón og hvidløg). Konservering: E-252 og E-250.
Allergener Nej
Næringsværdi
Energi (Kj/100g)1292
Energi (Kcal/100g)310
Fedt18,4
Heraf mættede fedtsyrer5,8
Kulhydrater0,8
Heraf sukkerarter0,75
Protein35,98
Næringsværdi
Salt2,87