Anerkendelse til Casearia Carpenedo

Anerkendelse til Casearia Carpenedo

Det innovative italienske mejeri har modtaget flot hæder for to af deres enestående oste!

Det er lige før, at man tænker, der løber ost i årerne på familien Carpenedo.

For Antonio Carpenedo og hans to sønner Ernesto og Alessandro, der nu ejer virksomheden, har ost har været en del af hverdagen i over 30 år. Det hele startede tilbage i 1960'erne, da Antonios far bestyrede en lille ostebutik, hvor Antonio gik til hånde. Efterfølgende overtog Antonio sit eget lille mejeri i Treviso, og i dag er det Antonios sønner Alessandro og Ernesto, der driver de stolte Carpenedo-traditioner videre.

Deres oste er unikke og uforlignelige og høster jævnligt stor anerkendelse!

Ost, øl og rødvin

Carpenedo-familien og deres mejeri er kendte for at benytte kreative smage og metoder, og det er disse to nyligt præmierede oste glimrende eksempler på. Begge to indeholder de en skjult hyldest til livet og traditionerne i Veneto og Italien generelt.

Briscola al Raboso er en hyldest til den gamle mejeritradition, hvor vin var en væsentlig del af traditionen, og netop Raboso var den vin man typisk nippede, når man spillede kortspillet Briscola.

Dolomitico-osten udspringer af et tilfældigt møde med en ølbrygger i bakkelandskabet, der med sin passion og tålmodighed inspirerede til denne ølmodnede blåskimmelost.

Casearia Carpenedos oste

''Hver og én af Carpenedos oste formidler en følelse; bag hvert produkt i modningskælderen ligger en fortælling om livet, om landet, om store følelser. Fra traditioner fra en svunden tid og stærke følelser fremkaldt af store oplevelser, til eksisterende intense følelser af kærlighed og passion"

- La Casearia Carpenedo