Shop

David Wilken

David Wilken

Studie Street Grill

Det er vist ikke helt skudt ved siden af at kalde David Wilken en god dreng med sunde interesser: Fodbold og mad. Efter mange år som fodboldtræner for børn i FCK, har han nu valgt at koncentrere sig om jobbet som køkkenchef på restaurant Studie Street Grill i Ørestaden.

Stedet matcher David

Her er lyst, nordisk og højt til loftet på restauranten, der åbnede i marts 2015 og ligger lige overfor IT-Universitetet og Tietgen-kollegiet i Ørestaden. Stedet matcher David meget godt, han er ung, solbrændt, smilende og imødekommende. Han har kun været udlært i få måneder fra kantinen i Lundbecks Valby-hovedsæde, men virker helt rolig ved udsigten til nu at skulle stå med ansvaret som køkkenchef for en hel restaurant. Et job, som han overtager fra september 2015, men som han allerede har taget forskud på.

David Wilken er allerede i gang med at føre sin vision ud i livet: At få endnu flere gæster til at besøge restauranten endnu oftere. Han håber, at beboerne i nærheden vil smutte forbi og nyde en enkelt ret og et glas vin, og med tiden gøre det til deres stamsted. På menukortet er der lagt op til, at man kan smage lidt af hvert: Der er en masse små retter i forretstørrelse, som er lækre og hyggelige at dele, så man kan blande og smage. Og så er der jo stenovnspizzaen. David kan noget særligt med brød, og de tricks har han, som han selv siger, "lært af en god bager, der var på Lundbeck".

Det er også fra hans tid i kantinen på Lundbeck, at han kender Gastro-Import: "Faktisk kender jeg hele jeres sortiment", smiler han: "Oste, charcuteri...det er super produkter...og det er også de råvarer, vi bruger til vores pizzaer – de gode oste, salsiccia'er og pølser..."

Det er vist ikke sidste gang, vi hører om David Wilken.

Salat med grillet guanciale og ærter

Retten, som David præsenterer, har et ærtetema, der er bygget i flere lag: Der er ærteskud, sugarsnaps og Mangetout-ærter med grillet guanciale fra den økologiske, toscanske Cinta Senese-gris. Som han selv siger: "Ærterne er sprøde og søde. Guanciale giver den fede, dybe, salte smag. Og mælkesmørret binder det hele sammen".

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop