Shop

Castillo de Canena - "first day of harvest"

Castillo de Canena - "first day of harvest"

Den røde flaske med de dekorative etiketter fra Castillo de Canena er efterhånden gået hen og blevet lidt af et ikon i olivenolie-verdenen, og hvert år dekorerer en ny stor spansk personlighed flaskens etiket.

Unik både udenpå og indeni

Det er altid med stor forventning og spænding, at den nye Castillo de Canena ”primer día” bliver præsenteret. For 14. år i træk kommer den i en specialdesignet flaske. Hvert år designer en ny berømt personlighed etiketten på den nye flaske, og det er gået hen og blevet et ganske prestigefyldt hverv at blive udvalgt til. I år er det skuespilleren Juan Echanove, der står bag designet. Castillo de Canena er i forvejen kendt for at producere intet mindre end verdens bedste olivenolie ifølge diverse velrennomerede guides og eksperter - og vi er tilbøjelige til at være enige. Med denne ”first day of harvest”-udgave er det såvel det ydre som det indre, der er helt og aldeles unikt. Olien kommer i to forskellige udgaver i to forskellige design; den ene er af sorten Picual, og den anden af Arbequina. Der produceres kun 10.000 af dem hver på, og de er begge på en halv liter.

Se de tidligere designs her:

Tidligere designere inkluderer formel 1-racerkøreren Fernando Alonso, sangeren Alejandro Sanz, tyrefægteren Enrique Ponce, basketball-stjernen Pau Gasol, forfatteren Juan Eslava Galán og danseren Sara Baras.

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop