Shop

Frisk pasta fra familien Martimucci i Puglia

Frisk pasta fra familien Martimucci i Puglia

I bakkerne i Puglia er jorden noget helt specielt, og kornene har nogle unikke kvaliteter, som går igen i Martimuccis produktion af mel og pasta.

Fra jord til bord

I 1995 indviede man sin egen pastafabrik, og som et af de første kornselskaber i Italien, der opfylder og agerer efter ”jord til bord”-konceptet, har de fuld kontrol over deres produktion lige fra udvælgelse og kvalitetssikring af hveden til formalingen af melet samt selve produktionen af pasta, og man kvalitetstester kornet direkte ved ankomst til pastafabrikken, så man ved med sikkerhed, at alt er af højeste kvalitet. I mere end et halvt århundrede har Martimucci-familien været en af Italiens førende producenter af mel, og det er værdier som tradition, respekt og troværdighed, der er drivkraften bag deres succes.

Vores sortiment af Martimuccis friske pasta består af de for regionen klassiske pastatyper orecchiette, stozzapreti, trofie og maccheroni casarecci, som hver især kommer i en klassisk udgave, en økologisk udgave og en fuldkornsudgave.

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop