Shop

Spansk "super-sprødhed"

Spansk "super-sprødhed"

Vi ved allerede, hvad det traditionsrige spanske foretagende kan med kartofler og andre rodfrugter, og nu er de på banen igen med nye sprøde produkter - tre højaktuelle ”superfoods” og en enkelt ny med kartoffel smagt til med delikat spansk ost, der får hver bid til at smage af én mere.

Torres’ historie starter helt tilbage i 1969, hvor ægteparret Manuel og Ángeles havde et lille stade med kartoffelsalg i kystbyen Premià de Mar i Catalonien. Nu, 50 år senere, er Torres et verdensomspændende foretagende og et brand, der vækker resonans internationalt, men de holder fortsat fast i traditionerne, og kærligheden for det de laver, uden at være bange for at forny sig, hvilket disse nye produkter er perfekte eksempler på. Sprøde quinoa-stænger med chiafrø, linse-skruer med honning, hestebønner med amaranth samt bønne- og ærte-rør med lime og peber – som altid spændende sammensætninger af smage og teksturer, produceret på nøje udvalgte råvarer af bedste kvalitet. Og så har vi den med ost. Manchego-ost faktisk - det må bare ikke skrives, da det er dehydreret Manchego, der er brugt, og navnet Manchego må kun bruges om osten i sin rene, naturlige form. Men godt smager de. Præcis som vi er vant til at kende Torres’ produkter, så er de nye varianter suveræn sprødhed og spændende smage.

Torres-filosofien: Gode lokale råvarer af høj kvalitet

Torres' tilgang til deres produktionen af deres herlige produkter er baseret på naturlige råvarer af høj kvalitet, der passes, plejes og bearbejdes på bæredygtig vis. Det hele starter med udvælgelsen af de bedste råvarer, der kommer fra lokale landmænd og nogle af de bedste landbrug på Den Iberiske Halvø – nogle af dem har man arbejdet sammen med i mere end 35 år.

Af den grund ved vi, at vi altid kan stole på Torres' produkter, når det kommer til høj kvalitet og gode lokale råvarer, og deres seneste skud på stammen er ingen undtagelse; bønner, ærter, linser og quinoa - alle tilsat spændende smage, der på samme måde er udvundet fra naturlige råvarer af høj kvalitet.

Læs mere om Torres her.

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop