Shop

Verdens bedste ost

Verdens bedste ost

Gastro Import præsenterer som de eneste i Danmark vinderen af 'verdens bedste ost' ved World Cheese Awards 2019: Rogue River Blue.

Skal du have fingre i verdens bedste ost?

Så gælder det om at være hurtig: Gastro Import har som de eneste i Danmark fået fingrene i et begrænset parti på 20 stk. af den fantastiske Rogue River Blue, der netop har vundet prisen som verdens bedste ost ved World Cheese Awards i Bergamo. Rogue River Blue er en ufatteligt velsmagende økologisk blåskimmelost, der kun produceres i en begrænset periode om efteråret, hvor mælken er tykkere og med højere fedtindhold. Den produceres på komælk fra lokale besætninger i området omkring Rogue River Valley i det sydvestlige Oregon og grotte-modnes i ni til 11 måneder, inden den vikles ind i Syrah-vinblade, som har ligget i pærelikør. Og netop kombinationen af blåskimmel og pærelikør spiller en stor andel i Rogue River Blues helt unikke smag.

Bestilling og pris

Det er amerikanske Rogue Creamery, der står bag Rogue River Blue, og det er første gang, at en amerikansk ost vinder den prestigefyldte titel, men det var egentlig ikke en kolossal overraskelse for os, at det var netop Rogue Creamery, der blev de første med Rogue River Blue.

Rogue Creamery har i en rum tid været frontløbere for den amerikanske osteproduktions rivende udvikling, og vi havde faktisk æren af at introducere Rogue River Blue til det danske marked allerede tilbage i 2015 i forbindelse med en kampagne med fokus på amerikanske oste, så vi har længe kendt til dens store smag og potentiale, som vi er glade og stolte over nu igen at kunne præsentere for alle vores kvalitetsbevidste kunder.

Rogue River Blue lander på vores lager primo december

MEN KAN FORUDBESTILLES ALLEREDE NU! 

Den ligger på 625 kroner pr. kilo - og er hver en øre værd!

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop