Shop

Bioferme

Bioferme

Belgisk bio! Økologiske oste og youghurter

Fromagerie des Ardennes fremstiller både økologiske oste fra ged, ko eller får eller en blanding af de tre, og i både pasteuriserede og upasteuriserede udgaver.

Belgisk økologi fra det frodige Ardennes

Belgiske Fromagerie des Ardennes ligger i Werbomont, midt i den frodige Ardennes-region, hvor landbrug stadig er fremherskende. Miljø og dyrevelfærd er en væsentlig del af Fromagerie des Ardennes vision og økologiske produktion, lige midt i det grønne landskab. Her giver det friske græs og frie liv mælken en fantastisk smag, som dermed fremhæver den høje kvalitet, der kendetegner de oste og yoghurter, som Fromagerie des Ardennes fremstiller under navnet Bioferme.

Mælk fra nabogårdene 3 gange om ugen

Den økologiske mælk indsamles fra nabogårdene tre gange om ugen, så det er helt frisk, og det kan smages. Fromagerie des Ardennes viser deres alsidighed ved både at fremstille økologiske oste fra ged, ko eller får eller en blanding af de tre, og i både pasteuriserede og upasteuriserede udgaver. Dertil kommer en lækker linje af økologiske yoghurter i dekorative glas, der både er fine at se på og dejlige at spise. Milde, cremede og frugtige og i syv varianter: Jordbær, hindbær, abrikos, blåbær, kirsebær, figen eller naturel.

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop