Shop

Cas'Arrigoni

Cas'Arrigoni

Regionale oste fra Lombardiet

CasArrigoni producerer regionale oste efter de klassiske traditioner i Val Taleggio-dalen, fremstillet af lokal mælk, og de er også specialister i at modne små producenters oste.

Familiefirma fra Lombardiet

Ægteparret Tina og Alvaro Ravasio skabte CasArrigoni for over 30 år siden, og i dag er datteren Adele også en del af familiefirmaet.
Det ligger i en lille dal, cirka 1000 meter over havets overflade, hvor de brune Alpekøer græsser ude hele året i det rene, frodige bjerglandskab.

Det er Adele, der ses på billedet til venstre.

30 % af italienske DOP-oste er fra Lombardiet

Vi befinder os i den norditalienske region Lombardiet, som har lange traditioner for ostefremstilling – hele 30 % af alle italienske DOP-oste kommer herfra, f.eks. er ostetyperne Taleggio og Gorgonzola typiske for denne region og fremstilles kun her.

Traditioner & nyskabelser

CasArrigoni producerer selv regionale oste efter de klassiske traditioner i Val Taleggio-dalen, fremstillet af lokal mælk, og de er også specialister i at modne små producenters oste. De har derfor et stort udvalg af både kendte og mindre kendte ostetyper i sortimentet, lige fra komælksmozzarella til fåreosten Pecorino, men også f.eks. blåskimmel eller Taleggio-inspirerede oste af gedemælk.

 

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop