Shop

Caseificio dell'Alta Langa

Caseificio dell'Alta Langa

Friskoste fra Piemonte

Caseificio dell'Alta Langa er specialister i at lave små friskoste af meget høj kvalitet, som fremstilles af mælk fra både ged, ko og får.

Friske oste fra et frodigt landskab

Caseificio dell'Alta Langa ligger i Bosia, halvvejs mellem Alba og Cortemilia i den norditalienske region Piemonte. Et frodigt og grønt område, der er kendt for sin vin og gastronomi, heriblandt oste. Caseificio dell'Alta Langa bruger traditionelle, lokale opskrifter, som er tilpasset de moderne teknikker, men stadig med respekt for naturligheden. Derfor er der ingen tilsætningsstoffer i Caseificio dell'Alta Langas oste.

Oste af flere slags mælk

Caseificio dell'Alta Langa er specialister i at lave små friskoste af meget høj kvalitet, som fremstilles af mælk fra både ged, ko og får. En del af ostene er baseret på én slags mælk, andre er fremstillet af en blanding af to eller tre mælketyper. Fælles for alle ostene er, at de er faste, bløde, cremede, milde, og let syrlige på én gang, og at de forskellige slags mælks smag og konsistens er med til at give hver ost sin særlige karaktér.

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop