Shop

Domaine de Bequignol

Domaine de Bequignol

Nødder og chokolade fra øverste skuffe

Knasende lækre godbidder fra naturregionen Périgord i Frankrig - kendt for sine fantastiske rå- og fødevarer, bl.a. valnødder.

Værdifulde valnødder

Det lille familiehåndværksfirma blev etableret tilbage i 1972 i en bette landsby i Périgord-regionen i Frankrig. Perigord har i århundreder været kendte for deres valnødder – faktisk i så høj grad, at de små knasende klumper blev brugt som betalingsmiddel tilbage i tiden. Så det er bestemt ikke noget tilfælde, at grundlæggeren Claude Ginebre startede med at kaste sig over produktionen af valnødde-likør og -spiritus. I 1980 gik man så over til at fremstille små chokolader, og den ”førstefødte” blev selvfølgelig chokoladeovertrukkede valnødder. Domaine de Bequignol drives i dag af Claude Ginebre sammen med datteren Marion Zanatta, der har to håndfulde ansatte i det lille firma.

En filosofi der er til at forstå

Filosofien bag Domaine de Bequignol er ganske klar; ren smag af rene, naturlige råvarer. Man bruger udelukkende vegetabilske ingredienser til udviklingen af chokoladerne, hvor kakaosmør er det eneste fedtstof – der er f.eks. ingen palmeolie i deres produkter – og det er valgt ud fra sin høje kvalitet og rene, raffinerede smag. 

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop