Shop

Fromagerie Jacques Delin

Fromagerie Jacques Delin

Alle elsker Brillat Savarin!

Fromagerie Jacques Delin har især specialiseret sig i osten Brillat-Savarin, som i deres supercremede, flødeagtige udgave har vundet mange priser og udmærkelser ved nationale og internationale konkurrencer. Den findes både med og uden trøffel.

Traditioner siden 1969

Mejeriet Delin ligger i Gilly-lès-Cîteaux, nær Dijon i Bourgogne og fremstiller en række typiske oste fra regionen. Det blev grundlagt i 1969 af Jacques og Jacqueline Delin, og i dag ledes firmaet af den ene af deres sønner, Philippe, som her ses på billedet til venstre.

Kun lokal mælk

Udover den prisvindende Brillat Savarin, har Fromagerie Delin har også oste som f.eks. Fleur de Nuits-St-Georges, Langres og Cremeux de Bourgogne i sortimentet. De anvender kun lokal mælk fra Bourgogne og Franche-Comté, der indsamles hver dag. De stærke rødder i lokalområdet, kombineret med deres erfaring og ekspertise er en garanti for kvaliteten af de regionale oste.

Brillat Savarin var den første gastronom

Firmaets eksport manager Benoit Daverio ses på billedet til venstre med udvalget af oste fra Fromagerie Jacques Delin til Gastro-Imports Ostefestival i oktober 2017.

Brillat Savarin-osten er i øvrigt opkaldt efter den berømte franske forfatter og gastronom Jean Anthelme Brillat-Savarin, der bl.a. fødte ordet ”gastronomi” og stod bag citatet ”Fortæl mig, hvad du spiser, og jeg vil fortælle dig, hvem du er.”

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop