Shop

Salumificio Cima

Salumificio Cima

Den ekslusive trøffelpølse fra Piemonte

Regionen Piemonte er bla. kendt for vin og gastronomi, og her bugner skovene af vildtvoksende svampe, trøfler og kastanjer. Det er med til at skabe de råvarer, der bruges til fremstilingen af Cimas trøffelpølse, der stadig laves efter familieopskrifterne.

693 meter over havets overflade

Det naturskønne og uforurenede område Cimaferle ligger i Ponzone, i Erro-dalen, 693 meter over havets overflade.
Området i Piemonte har traditioner for svineproduktion, fordi naturen og årstiderne sammen skaber et mikroklima, som giver særlige gunstige forhold for svineavl, men Piemonte er bla. også kendt for vin og gastronomi, og her bugner skovene af vildtvoksende svampe, trøfler og kastanjer. Det er dette landskab, der skaber de råvarer, der bruges til fremstilingen af Cimas ekslusive trøffelpølse, der stadig laves efter Cimas familieopskrifter.

Ægte sort trøffel i salamien

Cima laver flere typer charcuteri af høj kvalitet, men har især gjort sig bemærket med deres trøffelpølse. Kombinationen af  ægte sort trøffel i skiver og selve råvarens høje kvalitet, er med til at skabe pølsens bløde, kraftfulde smag og lækre konsistens. Svinekødet stammer fra nøje udvalgte norditalienske opdrættere, og svinekødet tilsættes udover trøffelskiverne blot få krydderier som havsalt, peber og naturlige aromaer, før pølsen hænges til tørring og modning. Modningen varer i 90 dage og forgår i de særlige, ventilerede modningskamre.

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop