Shop

Salumificio Lovison

Salumificio Lovison

Friskhed fra Friuli

Fjerde generation af familien Lovison driver i dag firmaet, der blev grundlagt i 1903.

Traditioner gennem generationer

Familiefirmaet Salumificio Lovison drives i dag af 4. generation af familien siden grundlæggelsen i 1903, men man holder fast i mange af de gamle metoder, og det traditionelle håndværk består, når det kommer til at producere deres fantastiske varianter af salsiccia, salami og sopressa.

Friske Friuli-råvarer

Friuli-regionen i det nordøstlige Italien er kendt som lidt af et charcuteri-mekka. Det er bl.a. herfra, at den berømte San Daniele-skinke stammer fra. Det er også her, at Lovison har opdrættet kvæg og produceret pølser af højeste kvalitet siden 1903. Alt kød kommer fra lokalt kvæg fra regionen max 20 km fra produktionsstedet, og det bearbejdes altid inden for to timer efter slagtning, så råvarerne er så friske som overhovedet muligt. Dyrene fodres med korn og grønt fra de lokale marker og opdrættes i 100 procent overensstemmelse med gældende dyrevelfærdsregler, og det kan man smage i Lovisons produkter.
Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop