Tagliolina med Karl Johan 250 g
511Udskriv
Karl Johan-svampen - porcini på italiensk - er en traditionel ingrediens i italienske pastaretter. Denne pastatype, der hedder tagliolina, er smagt til netop med porcini, hvorefter den tørres og formes over kobberrør efter gammel tradition. Den kommer fra Tarall’Oro i Puglia i Syditalien, der efterhånden er blevet lidt af et gastronomisk mekka.
Varemærke | Tarall’Oro |
---|---|
Nettovægt | 0,25 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 24 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. palle | 6 |
EAN-nummer | 8003007815174 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Durum HVEDEmel 98%, dehydrerede Karl Johan svampe, vand. |
---|---|
Allergentype | Spor af æg,Spor af fisk,Spor af soja,Glutenholdige kornprodukter |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1539 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 363 |
Fedt | 1 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,4 |
Kulhydrater | 76 |
Heraf sukkerarter | 1,9 |
Protein | 12 |
Salt | 0 |