Vores fineste foie gras terrine fra Clos Saint Sozy i det sydvestlige hjørne af Frankrig. Denne variant er mi-cuit, som betyder at den er let pocheret og har en silkeblød og fin konsistens. 'Entier' indikerer, at det er én og samme - nøje udvalgte - lever, der er brugt, i modsætning til betegnelsen 'bloc', hvor der bruges flere forskellige.
Varemærke | Clos Saint Sozy |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 1 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 3 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. palle | 15 |
EAN-nummer | 3443705059947 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Ande foie gras, salt, peber, konserveringsmiddel: natriumnitrit (E250), antioxidant: askorbinsyre (E300) |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2266 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 550 |
Fedt | 57 |
Heraf mættede fedtsyrer | 24 |
Kulhydrater | 2,2 |
Heraf sukkerarter | 1,7 |
Protein | 7,1 |
Salt | 1,2 |