Rosette de Lyon er et navn og et produkt, der vækker genklang i hele det gastronomiske landskab, når man taler om charcuteri. En lufttørret, kødfuld pølse lavet på gris og modnet i 50 dage. Denne Rosette de Lyon er produceret af en af Frankrigs førende pølsemagere, Broceliande. Den er mildt krydret, og de rene kødsmag vidner om råvarer af høj kvalitet.
Varemærke
Broceliande
Oprindelsesland
Frankrig
Nettovægt
2,5
Enhed
Kilo
Antal pr. kolli
2
Kolli pr. lag
8
Lag pr. palle
10
EAN-nummer
3700133917462
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
Svinekød, salt, LAKTOSE, sukker, urter og krydderier, antioxidant: natriumerythorbat (E316), modningsfermenter, konserveringsmiddel: kaliumnitrat (E252), overfladefarve: calcium carbonat (E170). Naturtarm.
Kan indeholde spor af gluten.
Der anvendes 144 g svinekød til 100 g færdigt produkt.
Allergentype
Spor af gluten,Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)