Terrine af ande-foie gras fra Clos Saint Sozy i Sud Ouest-provinsen i Frankrig, der er kendt for sin gastronomi og særligt terriner, rilletter mv., der stammer fra det franske bondekøkken. Denne terrine er lavet med 30 procent hele stykker foie gras og smagt til med armagnac, som det hører sig til. Tages ud cirka 15 minutter før servering.
Nettovægt
0,9
Enhed
Stk.
Antal pr. kolli
3
Kolli pr. lag
8
Lag pr. palle
13
EAN-nummer
3443705030670
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
Ande foie-gras, 30% hele stykker, vand, Armagnac, salt, peber, sukker. Konservering: E250 Nitritsalt. Antioksidant: Ascorbinsyre. Næringsværdier pr. 100 gr: Energi: 468kcal/1927kj Protein: 6,4 g Kulhydrat: 3,2 g Fedt: 47,7 g heraf mættet fedt 19,7 g Natrium: 508 mg