Nduja di Spilinga ca. 800 g

427 Udskriv
Salumificio Monteporo blev skabt af brødrene Pugliesi, fordi de ønskede at producere den traditionelle Nduja. Den har fået DOP-mærket ’di Spilinga’; byen i Monte Poro-bjergene, hvor Nduja kendes fra. Nduja laves af blandet svinekød fra skulder, lår, bryst og hoved, som mikses med både mild og stærk peperoncino-chili i slutfasen.
Nettovægt 0,8
Enhed Kilo
Antal pr. kolli 12
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Svinefedt 58 %, svinekød 15 %, sød peber, chili peber, salt, solsikkeolie.
Allergener Nej
Energi (Kj/100g) 2245
Energi (Kcal/100g) 543
Fedt 51
Heraf mættede fedtsyrer 20
Kulhydrater 9,7
Heraf sukkerarter 0,8
Protein 11
Salt 4,4

Andre købte også dette: