Bottarga multerogn 170 g

410 Udskriv
Bottarga er en italiensk delikatesse fra de sydlige kystområder samt Sardinien og Sicilien. Det kan spores 3000 år tilbage i tiden og laves enten af rogn fra den grå multe eller tun, som ”masseres” i hånden for at fjerne luftlommer, hvorefter det tørres og hærdes i havsalt uden konserverings- eller tilsætningsstoffer. Højt proteinindhold og mange Omega 3-fedtsyrer. Signifikant, kraftig umami.
Nettovægt 0,15
Enhed Kilo
Antal pr. kolli 30
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Tørrede multeæg (FISK) (mugil cephalus), havsalt.
Allergentype Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1578
Energi (Kcal/100g) 377
Fedt 24
Heraf mættede fedtsyrer 6
Protein 40
Salt 4

Andre købte også dette: