Bottarga revet multerogn 70 g
2028Udskriv
Delikatessen fra de syditalienske kystområder samt Sardinien og Sicilien kan spores 3000 år tilbage til i tiden. Bottarga ”masseres” med hånden for at fjerne luftlommer, hvorefter det tørres og hærdes i havsalt uden konserverings- og tilsætningsstoffer. Højt proteinindhold og mange Omega 3-fedtsyrer. Bruges bl.a. i risotto og pasta - typisk med fisk eller skaldyr. Kraftig og signifikant umamismag.
Nettovægt | 0,07 |
---|---|
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 10 |
Kolli pr. lag | 25 |
Lag pr. palle | 4 |
EAN-nummer | 80562290 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Tørrede MULTEÆG (MUGIL CAPURRI), havsalt |
---|---|
Allergentype | Fisk og produkter på basis af fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1578 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 377 |
Fedt | 24 |
Heraf mættede fedtsyrer | 6 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 40 |
Salt | 4 |