Idiazabal DOP 1 kg

E215 Udskriv
Traditionel håndlavet fåreost fra Navarra ved de spanske Pyrenæer. Den er røget og laves på råmælk fra Latxa-fåret. Lagringstid en er på 6 måneder, og den er naturligt røget med en spiselig orangebrun skorpe. I gamle dage opbevarede hyrderne osten i skorstene pga. pladsmangel, men den røgede smag blev populær, og osten spredte sig. Rig dybde, smøragtig smag fra råmælk og røg samt delikate dufte.
Nettovægt 1,3
Enhed Kilo
Antal pr. kolli 6
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Rå fåreMÆLK, osteløbe, mælkesyrebakterier, salt, lysozym fra æg (E106d), røget skorpe.
Allergentype Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1893
Energi (Kcal/100g) 457
Fedt 39
Heraf mættede fedtsyrer 28,8
Kulhydrater 0,2
Protein 25
Salt 1,5