En pragtfuld skærefast bjergost lavet på komælk fra de italienske Dolomitter. Den er fremstillet af det familiedrevne mejeri La Casearia Carpenedo i Veneto, hvor den er lagret i 6 måneder og udvikler sig til en homogen og kraftig ost med masser af karakter. Delikat i smagen med strejf af frisk smør, tørret frugt og hø. Den egner sig vældig godt bl.a. som afslutning på et måltid.
Varemærke
Casearia Carpenedo
Nettovægt
1,58
Enhed
Kilo
Antal pr. kolli
4
Kolli pr. lag
6
Lag pr. palle
4
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
KoMÆLK, mælkesyrekultur, salt, osteløbe, lysozymer fra ÆG. Skorpen er behandlet med: E202, E235 og E150b. Mælkens oprindelsesland: Italien.
Næringsværdi pr. 100 g.: Energi: 1825 KJ/440 kcal. Fedt: 35 g, heraf mættede fedtsyrer: 26 g. Kulhydrat: 0.8 g. Protein: 26 g. Salt: 2.2 g.
Allergentype
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg