Mascarpone 2 kg
190Udskriv
Den berømte italienske friskost Mascarpone, der bl.a. kendes fra Tiramisú, her fra Caseificio del Cigno i Agnadello lige øst for Milano, der i mere end 50 år har specialiseret sig i produktionen af bl.a. ricotta, scarmorza og mascarpone. Den fremstilles på køernes fløde, og konsistensen er som rørt smør, og smagen rig og flødeagtig, med en let syrlighed.
Varemærke | CasArrigoni |
---|---|
Nettovægt | 2 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. palle | 8 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret fløde (MÆLK), pasteuriseret koMÆLK, citronsyre. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1975 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 480 |
Fedt | 50,8 |
Heraf mættede fedtsyrer | 36,3 |
Kulhydrater | 1,6 |
Heraf sukkerarter | 1,6 |
Protein | 4 |
Salt | 0,1 |