Ricotta Cigno 1,8 kg

178 Udskriv
Ricotta er en friskost, der fremstilles af komælk, som opvarmes og tilsættes løbe. Derved fremkommer kvark, som tilsættes valle og opvarmes endnu engang - heraf navnet: ri-cotta, som betyder kogt igen. Konsistensen er smørbar, let grynet og smagen er let sødlig. Anvendes meget til kager og desserter, men er også udbredt i det varme køkken, som f.eks. til fyld i ravioli.
Varemærke CasArrigoni
Nettovægt 1,8
Enhed Stk.
Antal pr. kolli 2
Opbevares på køl Ja
Ingredienser VALLE, MÆLK, FLØDE, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre. Opbevares i køleskab ved 2°-4°C. Efter åbning: anvendes indenfor 24 timer.
Allergentype Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 642
Energi (Kcal/100g) 155
Fedt 12,4
Heraf mættede fedtsyrer 8,9
Kulhydrater 3,7
Heraf sukkerarter 3,7
Protein 7,1
Salt 0,5