Gastro Import

Vi er en engrosvirksomhed og handler derfor kun med virksomheder og ikke med private. 

Vores kunder omfatter Michelin- og gourmetrestauranter, caféer, vinbarer, spisehuse, kantiner, specialbutikker og udvalgte supermarkeder m.fl.

 

Velkommen til!

I over 30 år har vi importeret gourmetspecialiteter og delikatesser fra lande verden over.

Det hele startede med lufttørrede italienske lækkerier, og spredte sig sidenhen først til de øvrige lande omkring Middelhavet og så videre både mod nord og vest, men hovedvægten vil altid være på de gastronomiske holdepladser i Sydeuropa: Italien, Spanien og Frankrig.

Vi sælger til Skandinaviens førende restauranter, spisehuse, kantiner, caféer, supermarkeder og delikatesseforretninger, og Gastro Import er i dag både i Danmark, Sverige og Norge med selvstændige afdelinger, der beskæftiger over 60 ansatte.

Vi har i omegnen af 1200 produkter, udelukkende fra leverandører vi kan stå inde for, som deler vores opfattelse af, at godt håndværk og friske råvarer altid vil give det bedste resultat. Du finder derfor en række specialiteter hos os, som du ikke finder andre steder.

Kvaliteten og servicen er de suverænt vigtigste parametre og hele vores forretningsgrundlag, så det vil vi aldrig gå på kompromis med. Af samme grund er vores søde, rare, dygtige og hjælpsomme salgskonsulenter altid i dialog med både vores kunder og leverandører.

Gastrobutikken

Gå på opdagelse i vores unikke sortiment af charcuteri, ost, oliven, olie, eddike, grøntsager, fisk, marmelade, vin og meget mere!