Alle de gode historier

Fra vores gastronomiske univers
 
Inspiration, nyheder og historier - her på siden holder du dig opdateret på, hvad der rører sig i vores verden. 
  • >Forår er gedeostsæson!

    Forår er gedeostsæson!

    Foråret er en dejlig sæson. Jorden vågner, og blomsterne og træerne begynder at røre på sig i takt med at, dagene bliver længere og lunere. Og så markerer foråret også starten på sæsonen for alle de l...

    Læs mere
  • >World Cheese Awards 2023

    World Cheese Awards 2023

    Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...

    Læs mere
  • >Tid til Mont d'Or

    Tid til Mont d'Or

    Nu er det igen blevet tid til den herlige franske sæsonost Mont d'Or, der kan nydes fra september og frem mod nytår. Osten lander den 19. september!

    Læs mere
  • >Bliv klogere på Manchego

    Bliv klogere på Manchego

    Den verdensberømte spanske fåreost er omgivet af tradition, historie, kontrol og regler, og som altid med traditionelle håndværksprodukter af høj kvalitet, skal man tage sig i agt for efterligninger. ...

    Læs mere
  • >Olivenolie - den store guide

    Olivenolie - den store guide

    Hvilken type oliven der er brugt, spiller en vigtig rolle for både duften, smagen og fornemmelsen i en olivenolie. Når man taler om vin, er noget af det første, man kommer ind på, hvilke druer man har...

    Læs mere
  • >En gastronomisk universalnøgle

    En gastronomisk universalnøgle

    De små konserverede blomsterknopper er en af de mest undervurderede ingredienser i køkkenet, hvor de tilføjer både salt, syre, kant og dybde. Snart starter høsten af dem på de æoliske vulkanøer ud for...

    Læs mere
  • >De røde flasker er tilbage!

    De røde flasker er tilbage!

    Hvert år siden 2006 er Castillo de Canena udkommet med deres Primer Día de Cosecha ekstra jomfruolivenolie. Den kommer i den letgenkendelig kirsebærrøde specialdesignede flaske, og nu er 2022-variante...

    Læs mere
  • >World Cheese Awards 2022

    World Cheese Awards 2022

    Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...

    Læs mere
  • >Terraliva NuovoEvo 2022

    Terraliva NuovoEvo 2022

    De nye olivenolier lavet på første pres af de først høstede oliven begynder så småt at komme, og Terralivas NuovoEvo er første skud på stammen i 2022.

    Læs mere
  • >Tid til Mont d'Or

    Tid til Mont d'Or

    Nu er det igen blevet tid til den herlige franske sæsonost Mont d'Or, der kan nydes fra september og frem mod nytår. Osten lander den 19. september!

    Læs mere
  • >Bliv klogere på trøfler

    Bliv klogere på trøfler

    Man kan i princippet få trøfler året rundt, men de varierer voldsomt i både smag, duft og pris afhængig af sæson, og i takt med at dagene bliver kortere, koldere og ikke mindst fugtigere, stiger aktiv...

    Læs mere
  • >Spaniens bedste Serrano

    Spaniens bedste Serrano

    Vores 24-måneders Serrano fra Monte Nevado er blevet kåret som den bedste Serrano i Spanien!

    Læs mere
  • >Delikatessen der blev til ved en fejl

    Delikatessen der blev til ved en fejl

    Tilblivelsen af de små grønne godter minder en hel del om et eventyr, vi nok alle har hørt før.

    Læs mere

Følg os!