Spaniens bedste Serrano

Spaniens bedste Serrano

Vores 24-måneders Serrano fra Monte Nevado er blevet kåret som den bedste Serrano i Spanien!

I landet med den længste skinketradition i verden, det højeste forbrug og det største antal producenter, opnår Monte Nevado en klar og gentagen anerkendelse for et veludført arbejde, sin passion for ekspertise og frugten af ​​de fem generationer, som denne familievirksomhed har ført bag deres ryg. Det offentlige institut for forskning og landbrugsfødevareteknologi i Generalitat de Catalunya (IRTA), tjenesten for analyse og innovation i fødevarer af animalsk oprindelse ved University of Extremadura (SIPA) samt andre specialister fra sektoren indkaldt af Ministeriet (MAP).

Monte Nevados motto er el jamon en su momento perfecto, som kan oversættes til 'skinken i sit perfekte øjeblik'. Et motto, som Monte Nevado i særdeleshed lever op til, og denne pris er endnu et bevis i rækken på dette.

Familievirksomheden blev grundlagt i 1898 og drives i dag af fjerde og femte generation af familien. Virksomheden er beliggende i den højt placerede by Segovia nordvest for Madrid i den spanske region Castilla y León. Netop denne placering er yderst vigtig og udgør en væsentlig del af historien, for her i den friske bjergluft i mere end 1000 meters højde er der nemlig helt optimale forhold for at lufttørre skinker efter de traditionelle metoder, som Monte Nevado er blevet berømte for at mestre til perfektion.

Serrano 24 fra Monte Nevado

Relaterad läsning