Shop

La Casearia Carpenedo

La Casearia Carpenedo

3. generation af unikke ostemagere

Antonio Carpenedo og hans to sønner Ernesto og Alessandro, som ejer firmaet La Casearia, har nu i 3. generation er specialiseret i salg og modning af oste

3. generation

Antonio Carpenedo og hans to sønner Ernesto og Alessandro, som ejer firmaet La Casearia, er en familie, der nu i 3. generation er specialiseret i salg og modning af oste. I dag har de både fokus på at fremstille nyskabende oste og bruger også deres erfaring og ekspertise på at finde mindre producenter og modne deres oste, så de opnår en endnu højere kvalitet.

Startede som ostesælger

Familien elsker deres arbejde og udfører det med passion og respekt for traditionerne, ligesom i begyndelsen af 1900-tallet, da firmaet blev grundlagt af Antonios far, Ernesto. Han startede sin karriere som ostesælger i den lille by Preganziol nær Treviso, men grundlagde siden sit eget firma, som sønnen Antonio så overtog, og som i dag videreføres med hans egne to sønner. Antonio har især haft fokus på kunsten og håndværket at modne oste og har udviklet flere af vores unikke oste, baseret på sin ekspertise og erfaring.
Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop