Munar

Den ægte sobrasada 
 
Den traditionsrige bløde krydrede pølse sobrasada er en skøn specialitet fra Mallorca. Den kommer i flere udgaver og smagsvarianter, men er altid lavet på svin og krydret med varm spansk paprika.

Den baleariske pølse sobrasada er fuld af smag, tradition og håndværk, og Jaume, der i dag driver firmaet Munar på tredje generation, har siden 2015 været særligt anerkendt for sit håndværk af Mallorcas officielle råd. 

Familietradition

Munar drives i dag af Jaume Munar, søn af den tidligere chef og nu pensionerede Josep Luis Munar og sønnesøn af firmaets oprindelige grundlægger Don Jaime Munar Prohens. Både Jaume og Josep Luis har modtaget det prestigefyldte certifikat som Maestro Artesan - en anderkendelse af deres håndværkskundskaber - og Munar er i modsætning til flere andre producenter sobrasada, kategoriseret som artesana, der direkte oversat betyder 'håndværk'. For at blive betragtet som dette skal man som firma opfylde og bestå en række betingelser og kontroller udstukket af officielle myndigheder. 

70 års ekspertise

Den traditionsrige bløde krydrede pølse sobrasada er en skøn specialitet fra Mallorca. Den kommer i flere udgaver og smagsvarianter, men er altid lavet på gris og krydret med varm spansk paprika. Vores sobrasada fra Munar er lavet på den hvide gris og har en dejlig pikant smag fra paprikaen, og den er IGP-certificeret ligesom resten af Munars udvalg af sobrasada, som de har fremstillet i mere end 70 år. Den mest normale variant af sobrasada er faktisk lavet på den sorte gris, men vi synes, at den hvide variant er mere rund og afstemt i sin smag. 

Sobrasada Casera fra Embutidos Munar

En specialitet uden sidestykke og et produkt, som man skylder sig selv at smage. Delikat smørbar konsistens, varm afrundet smag fra den pikante paprika og ren smag af gris.  

Gastrobutikken

Spanske specialiteter, franske fristelser og italienske herligheder - du finder det hele i vores webshop!