Shop

Munar

Munar

Den ægte sobrasada

Den traditionsrige bløde krydrede pølse sobrasada er en skøn specialitet fra Mallorca. Den kommer i flere udgaver og smagsvarianter, men er altid lavet på svin og krydret med varm spansk paprika.

Vores sobrasada

Vores sobrasada er lavet på hvid gris og har en dejlig pikant smag fra paprikaen. Vil man også prøve den sorte variant, så kan vi kan bestille den hjem uden problemer. De er begge produceret af Munar; en fantastisk lille familievirksomhed med ganske få ansatte, der har eksisteret siden 1942.

Tradition og familie

Munar drives af Jaume Munar, søn af tidligere chef og nu pensionerede Josep Luis Munar, der er søn af firmaets oprindelige grundlægger Don Jaime Munar Prohens.
Både Jaume og Josep Luis har modtaget det prestigefyldte certifikat som Maestro Artesan (’mester af sit håndværk’), og Munar er i modsætning til flere andre producenter, kategoriseret som ”artesana”, der direkte oversat betyder 'håndværk'. For at blive betragtet som dette skal man som firma opfylde og bestå en række betingelser og kontroller udstukket af officielle myndigheder. 

Se hele vores sortiment

Gastro-shoppen

Kig og køb!

Gastro-Imports webshop