Alle de gode historier
Praktisk påskeinfo
Vi holder lukket i påskedagene! Det vil sige skærtorsdag den 28. mars, langfredag den 29. mars og 2. påskedag mandag den 1. april. Det betyder, at vi hverken tager imod bestilling af varer eller lever...
Nyhed fra Torres!
Torres presenterar stolt den senaste smaken i serien Torres Tapas: Pickle. Denna nya variant erbjuder en utsökt balans av sött, salt och syra och kompletterar de andra två smakerna i serien; Vinäger o...
World Cheese Awards 2023
Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...
En gastronomisk universalnøgle
De små konserverede blomsterknopper er en af de mest undervurderede ingredienser i køkkenet, hvor de tilføjer både salt, syre, kant og dybde. Snart starter høsten af dem på de æoliske vulkanøer ud for...
De røde flasker er tilbage!
Hvert år siden 2006 er Castillo de Canena udkommet med deres Primer Día de Cosecha ekstra jomfruolivenolie. Den kommer i den letgenkendelig kirsebærrøde specialdesignede flaske, og nu er 2022-variante...
World Cheese Awards 2022
Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...
Terraliva NuovoEvo 2022
De nye olivenolier lavet på første pres af de først høstede oliven begynder så småt at komme, og Terralivas NuovoEvo er første skud på stammen i 2022.
Spaniens bedste Serrano
Vores 24-måneders Serrano fra Monte Nevado er blevet kåret som den bedste Serrano i Spanien!