Pimentón picante er den mest spicy variant af den klassiske spanske røgede paprika. Paprika som først tørres i røgen over eg i godt to uger og efterfølgende udkernes, afstilkes og til slut males fint til det karakteristiske pulver. Fælles for alle tre varianter af Pimentón er deres dybe, røgede, næsten kødfulde duft og smag med de jordede undertoner.
Varemærke | La Dalia |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 0,07 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 40 |
Kolli pr. lag | 12 |
Lag pr. palle | 11 |
EAN-nummer | 8411388720459 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Stødt, røget paprika lavet af peberfrugter (ikke-EU). Her er valgt flere stærke end milde frugter. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1379 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 331 |
Fedt | 13 |
Heraf mættede fedtsyrer | 2,14 |
Kulhydrater | 38 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 14,8 |
Salt | 0,034 |