Fransk hvedemel med 65 procents udnyttelse af kornet. Særdeles velegnet til at brød- og kagebagning.
| Varemærke | Les Moulins |
|---|---|
| Oprindelsesland | Frankrig |
| Nettovægt | 25 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 3 |
| Lag pr. palle | 12 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | T65 HVEDEMEL, HVEDEGLUTEN, maltet HVEDEMEL, enzym: alfa-amylase |
|---|---|
| Allergentype | Glutenholdige kornprodukter |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1470 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 339 |
| Fedt | 1 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0,2 |
| Kulhydrater | 67,6 |
| Heraf sukkerarter | 1,5 |
| Protein | 14,9 |
| Salt | 0,03 |
