Capa Negra har egen besætning af sortfodsgrise i Jabugo, der betragtes som sortfodsskinkens arnested. Capa Negra har ydermere den 3-stjernede Michelin kok Martín Berasategui som samarbejdspartner, og han benytter netop disse skinker på sine restauranter. Skinken er modnet i mindst 28 måneder og håndskåret af egen cortador.
Varemærke | Capa Negra |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 0,08 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 30 |
EAN-nummer | 8436034851165 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Iberico Bellota skinke af 100 % Ibericogris, salt, sukker, surhedsregulator E-331 iii og konservering E-250 og E-252. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1438 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 345 |
Fedt | 21,3 |
Heraf mættede fedtsyrer | 1,42 |
Kulhydrater | 1 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 37,1 |
Salt | 3,1 |