Capa Negra har egen besætning af sortfodsgrise i Jabugo, der betragtes som sortfodsskinkens arnested. Capa Negra har ydermere den 3-stjernede Michelin kok Martín Berasategui som samarbejdspartner, og han benytter netop disse skinker på sine restauranter. Skinken er modnet i mindst 28 måneder og håndskåret af egen cortador.
| Varemærke | Capa Negra |
|---|---|
| Oprindelsesland | Spanien |
| Nettovægt | 0,08 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 30 |
| EAN-nummer | 8436034851165 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Iberico Bellota skinke af 100 % Ibericogris, salt, sukker, surhedsregulator E-331 iii og konservering E-250 og E-252. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1438 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 345 |
| Fedt | 21,3 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 1,42 |
| Kulhydrater | 1 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 37,1 |
| Salt | 3,1 |
