Udbenet Parmaskinke fra La Torre i Langhirano lige uden for Parma, som har specialiseret sig i at producere Prosciutto di Parma DOP i mere end 60 år. De følger selvsagt de stramme krav, der er udstukket til fremstillingen af Parmaskinke af det officielle konsortium. Skinken har en modningstid på minimum 15 måneder.
| Varemærke | La Torre |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 7 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 4 |
| Lag pr. palle | 10 |
| EAN-nummer | 2273537000000 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fedt | 18 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 6,1 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,4 |
