Udbenet Parmaskinke fra La Torre i Langhirano lige uden for Parma, som har specialiseret sig i at producere Prosciutto di Parma DOP i mere end 60 år. De følger selvsagt de stramme krav, der er udstukket til fremstillingen af Parmaskinke af det officielle konsortium. Skinken har en modningstid på minimum 15 måneder.
Varemærke | La Torre |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 7 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 4 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 2273537000000 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1113 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 267 |
Fedt | 18 |
Heraf mættede fedtsyrer | 6,1 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |