Valtellina-dalen i nærheden af den schweiziske grænse er et naturskønt område, hvor den sprøde bjergluft har været med til at gøre nogle af områdets lufttørrede produkter verdenskendte. Denne fremragende bresaola af okseinderlår lufttørres i Valtellina-dalen i 1 til 2 måneder efter alle IGP-regulativerne hos Mottolini.
Varemærke | Mottolini |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 2 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
EAN-nummer | 2211349 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Oksekød, salt, dekstrose, naturlige aromastoffer, Konservering: E250, E252 |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 158 |
Fedt | 1,6 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,5 |
Kulhydrater | 1 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 35 |
Salt | 3,9 |