Capocollo er den toscanske variant af coppa. Det er grisens nakkefilet, der saltes og hænges til tørring i ca. 7 dage, hvorefter det krydres og tørres yderligere i minimum 90 dage. Den toscanske variant har lidt mere peber i sin krydring. En ægte delikatesse fra Sapori della Valdichiana i Toscana, der tilbereder efter klassiske toscanske traditioner ved hjælp af langtidstørring og brændeovne.
Varemærke | Valdichiana |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 1,86 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 10 |
EAN-nummer | 2328046800001 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt, peber, hvidløg, krydderier, krydderurter, naturlige aroma. Konserveringsmiddel: E252 (kaliumnitrat) |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1496 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 360 |
Fedt | 28 |
Heraf mættede fedtsyrer | 10 |
Kulhydrater | 10 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 27 |
Salt | 4 |