Capocollo er den toscanske variant af coppa. Det er grisens nakkefilet, der saltes og hænges til tørring i ca. 7 dage, hvorefter det krydres og tørres yderligere i minimum 90 dage. Den toscanske variant har lidt mere peber i sin krydring. En ægte delikatesse fra Sapori della Valdichiana i Toscana, der tilbereder efter klassiske toscanske traditioner ved hjælp af langtidstørring og brændeovne.
| Varemærke | Valdichiana |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 1,86 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 10 |
| EAN-nummer | 2328046800001 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt, peber, hvidløg, krydderier, krydderurter, naturlige aroma. Konserveringsmiddel: E252 (kaliumnitrat) |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1496 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 360 |
| Fedt | 28 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 10 |
| Kulhydrater | 10 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 27 |
| Salt | 4 |
