Cecina de León er en helt enestående spansk specialitet af tørret oksekød, som ryges over egetræ i 20-25 dage. Denne specialitet har været kendt i flere århundreder, og ordet cecina kommer fra det latinske ’siccus’, der betyder tørret. Kødet kommer fra okseinderlår og -klump. Modningstiden ligger på minimum 12 måneder. Fra Cecinas Nieto, der laver det bedste på markedet.
| Varemærke | Cecinas Nieto |
|---|---|
| Oprindelsesland | Spanien |
| Nettovægt | 2,35 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 6 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 5 |
| EAN-nummer | 8437002686086 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | oksekød, salt, svinefedt og olivenolie. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1313,78 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 314 |
| Fedt | 18,1 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 3,57 |
| Kulhydrater | 0,6 |
| Heraf sukkerarter | 0,23 |
| Protein | 37,2 |
| Salt | 5 |

