Cecina de León er en helt enestående spansk specialitet af tørret oksekød, som ryges over egetræ i 20-25 dage. Denne specialitet har været kendt i flere århundreder, og ordet cecina kommer fra det latinske ’siccus’, der betyder tørret. Kødet kommer fra okseinderlår og -klump. Modningstiden ligger på minimum 12 måneder. Fra Cecinas Nieto, der laver det bedste på markedet.
Varemærke | Cecinas Nieto |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 2,35 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 5 |
EAN-nummer | 8437002686086 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | oksekød, salt, svinefedt og olivenolie. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1313,78 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 314 |
Fedt | 18,1 |
Heraf mættede fedtsyrer | 3,57 |
Kulhydrater | 0,6 |
Heraf sukkerarter | 0,23 |
Protein | 37,2 |
Salt | 5 |