Coppa di Parma IGP Riserva 1,9 kg
332Udskriv
Coppa di Parma adskiller sig fra andre slags Coppa på den måde, at man bruger kødet fra grise, der normalt bruges til Parmaskinke. Den er lufttørret i minimum 12 måneder hos Ferrari Cav. Bruno i Parma-provinsen, hvor 3. generation fører det traditionelle håndværk videre. Helt særlig coppa af højeste kvalitet!
Nettovægt | 1,9 |
---|---|
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 5 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Italiensk skinkekød, salt, krydderier, konservering E252. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |